• nl
 • /
 • fr
 • Pinterest
 • Instagram
 • Mail
  Close

  Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, originele recepten en leuke events? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  * Dit veld is verplicht.
  Je gegevens worden nooit gedeeld met derden.

 • Menu

Het Traagste Brood

Wij van BroodNodig (Bakkerij Van Eeckhout) vinden het fantastisch dat ook u de weg heeft gevonden naar de rijke smaak van het traagste brood.

Echt smaakvol brood herkent u van bij de eerste beet omdat het eigenlijk geen beleg nodig heeft om voluit te smaken. Wat boter of olijfolie en een beetje grof zout en peper maken er al een feest van. Dat is heel wat anders dan het meeste, zelfs ‘ambachtelijke’ brood, dat beleg nodig heeft om uw boterham lekker te maken.

Al onze broodvarianten zijn bedoeld om u die rijke smaak te laten ervaren, elke dag opnieuw.

Om het u iedere dag gemakkelijk te maken hebben we ons brood tot bij u in de buurt gebracht. Dagelijks vullen wij al onze automatische verdeelpunten, speciaalzaken en buurtsupermarkten met het verse, echte brood dat klaar is om u dit smaakgenoegen te brengen.

 

Handmade in BelgiumVakmanschap & expertise,
en dat al meer dan 90 jaar…

Het geheim?

Bijna waren we vergeten hoe lekker brood kan zijn. Bij de meeste broden is tegenwoordig helaas de smaak opgeofferd aan de productiviteit.

Als bakker ben ik compleet een andere weg ingeslagen: ik selecteer granen die bijna verdwenen waren, maal ze volgens een eigen procedé en geef mijn deeg in vijf rustmomenten de tijd om tot volle ontwikkeling te komen. Het resultaat is een ongekende smaakrijkdom in al onze broodvarianten met een perfecte verteerbaarheid.

Pas wel op: eens u dit brood  heeft geproefd; kunt u nog moeilijk terug. Veel plezier met de verdere ontdekking van de rijke smaak van Het Traagste Brood en vooral: geniet ervan, elke dag.

Blijf up-to-date via Facebook
Handmade in Belgium