• nl
 • /
 • fr
 • Pinterest
 • Instagram
 • Mail
  Close

  Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, originele recepten en leuke events? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  * Dit veld is verplicht.
  Je gegevens worden nooit gedeeld met derden.

 • Menu

Het Traagste Brood

Wij van BroodNodig (Bakkerij Van Eeckhout) vinden het fantastisch dat ook u de weg heeft gevonden naar de rijke smaak van het traagste brood.

Echt smaakvol brood herkent u van bij de eerste beet omdat het eigenlijk geen beleg nodig heeft om voluit te smaken. Wat boter of olijfolie en een beetje grof zout en peper maken er al een feest van. Dat is heel wat anders dan het meeste, zelfs ‘ambachtelijke’ brood, dat beleg nodig heeft om uw boterham lekker te maken.

Al onze broodvarianten zijn bedoeld om u die rijke smaak te laten ervaren, elke dag opnieuw.

Om het u iedere dag gemakkelijk te maken hebben we ons brood tot bij u in de buurt gebracht. Dagelijks vullen wij al onze automatische verdeelpunten, speciaalzaken en buurtsupermarkten met het verse, echte brood dat klaar is om u dit smaakgenoegen te brengen.

 

Handmade in BelgiumVakmanschap & expertise,
en dat al meer dan 80 jaar…

Het geheim?

Ons deeg krijgt gedurende de bereiding in vijf rustmomenten alle tijd om tot volle ontwikkeling te komen. Die rustmomenten en traagheid zijn bepalend voor de kwaliteit, de verteerbaarheid en natuurlijk de ongeëvenaarde smaak.

Het verschil in smaak dat u daardoor krijgt is van een andere orde dan welk brood ook. Daarom kost ons brood ook iets meer, het is gewoon kostbaarder. En, beter lekker dan veel is het gezondste motto voor een aangenaam leven.

Veel plezier met de verdere ontdekking van de rijke smaak van het traagste brood in al zijn varianten en geniet ervan.

Blijf up-to-date via Facebook
Handmade in Belgium