Kramiek met échte boter is pure luxe, en de vele rozijntjes maken er een feestelijk gebak van om vinger en duim naar af te likken. Recept vers van de bakker: leg op een rozijnenboterham een plakje Gouden Carolus-kaas, verkrijgbaar bij Kaasmeesters Schockaert in Mechelen. Halveer witte druiven en verdeel over de kaas. Leg er nog een plakje kaas bovenop en dek af met een rozijnenboterham. Bak de croque. Smakelijk!
600 g
Ingrediënten: tarwebloem, rozijnen(25%), melk, boter, deegassist (plantaardige olie, emulgator E471-E472e,
weipoeder, voedingsvezels, druivensuiker, vanilline, anti oxydant E306, zoetstof saccharine,
kleurstof beta caroteen), gist, suiker, heelei, steenzout, invertsuiker. Kan andere allergenen bevatten, receptuur kan wijzigen. Ontdooid product, niet meer invriezen.
Verkrijgbaar in
Hofstade | Tervuursesteenweg 233 / |
Mechelen | Tervuursesteenweg 31 / Oude Brusselstraat 2 / Korenmarkt 22 / Battelsesteenweg 82 / |
Vilvoorde | Hendrik I-lei 304 / |