Over ons | BroodNodig
 • fr
 • /
 • nl
 • Pinterest
 • Mail
  Close

  Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, originele recepten en leuke events? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  * Dit veld is verplicht.
  Je gegevens worden nooit gedeeld met derden.

 • Menu

Derde generatie warme bakker

De familie Van Eeckhout is er één van tradities, en de geschiedenis start in 1929.
Het deeg maken en ambachtelijk bakken is nooit gestopt. In 1987 neemt de derde generatie, Marc Van Eeckhout en zijn vrouw Lutgart, het roer over. Met vier eigen winkels groeien ze uit tot dé referentie in de streek voor lekker brood en patisserie.

Maar tijden veranderen. Lutgart merkt in de winkel dat het moment van aankoop verandert. Ook Marc krijgt nieuwe inzichten na een inspirerende reis en een interessante opleiding. Zijn out of the box-idee krijgt steeds meer vorm.

Of is het in the box? Marc en Lutgart starten BroodNodig op, een zelfbedieningsbroodshop waar je op elk moment van de dag terechtkunt voor kwalitatief én vers brood. Dit nieuwe winkelconcept speelt perfect in op de werk-privébalans van de klanten.

Handmade in Belgium

Vakmanschap & expertise,
en dat al meer dan 80 jaar…

Ons geheim: de 5 rustmomenten

Tijdens het maken van ons brood worden vijf rustmomenten ingelast. Niet voor onszelf, maar voor de broden! Die rustmomenten zijn bepalend voor de kwaliteit én de smaak.

Het verschil ervaar je vanaf de eerste beet. Een feest voor alle zintuigen, want het brood ruikt zalig, de korst smaakt heerlijk en je proeft al de kostbare aroma’s die van nature in granen en zaden aanwezig zijn. En ook thuis blijft het brood lekker mals dankzij het rustdeeg dat traag gekneed wordt en lang mag rijzen.

Blijf up-to-date via Facebook
Handmade in Belgium